Agressietrainingen op maat

Bekijk hier het aanbod aan agressietrainingen en weebaarheidstrainingen

Aanbod aan agressietrainingen

Hulpverleners, baliemedewerkers, studenten, leraren, medewerkers in de zorg enzovoorts. Een ieder van deze doelgroepen krijg op een andere manier of met andere vormen van agressie en/of geweld te maken. Daarom snijdt Kordaat training & advies al zijn trainingen voor iedere doelgroep op maat. Wij gaan met u een oriënterend gesprek aan en stemmen samen met u de beoogde resultaten af. Bekijk hieronder het aanbod aan trainingen.

 

Omgaan met agressie

Bij een training omgaan met verbale agressie, leer je agressie te herkennen en op een professionele wijze in de kiem te smoren.

Duur: 1 dag of 2 dagdelen

Max. aantal personen:  14 – 16

Kosten: op aanvraag

Meer informatie

Mentale & fysieke weerbaarheid

Als je mentaal & fysiek weerbaar bent, dan kun je op een passende manier, zowel mentaal als fysiek voor jezelf opkomen. Je weet wat je wilt en vooral ook wat je niet wilt. Jij bepaalt je eigen grens en niemand anders!

Duur: 1 dag of 2 dagdelen

Max. aantal personen:  14 – 16

Kosten: op aanvraag

Meer informatie

Volledige agressietraining

De volledige agressietraining is een samensmelting van het aanbod aan agressietrainingen: Mentale & fysieke weerbaarheid en omgaan met verbale agressie.

Duur: 2 dagen of 4 dagdelen

Max. aantal personen: 14 – 16

Kosten: op aanvraag

Meer informatie

Fysieke weerbaarheid

Als je fysiek weerbaar bent, dan ben je in staat jezelf te verdedigen tegen verschillende aanvallen of grepen. Met verschillende technieken vanuit het Krav Maga, kickboksen en MMA, leer je jezelf op eenvoudige en effectieve manier te verdedigen.

Duur: 1 dagdeel

Max. aantal personen:  18 – 20

Kosten: op aanvraag

Meer informatie