Kordaat training & advies

Kordaat training & advies is een trainingsbureau gespecialiseerd in agressie en het omgaan met agressie. Wij zorgen ervoor dat u en/of uw personeel weerbaar wordt en de vaardigheden verkrijgt om op een verantwoorde manier met agressie en geweld om te gaan. Van horeca en zorg opleidingen, tot aan baliemedewerkers, voor iedere doelgroep verzorgen wij op maat gemaakte trainingen.

Kordaat training & advies staat onder leiding van Yarick de Bree. Yarick raakte geïntrigeerd door agressie, mede door zijn vele ervaringen met agressie tijdens zijn  horeca- en beveiligingswerkzamheden. Deze ervaringen, samen met zijn passie voor Martial Arts en Krav Maga en het lesgeven hierin, bewogen hem Agressietrainer te worden.

Na het afronden van de opleiding is Yarick ook opgenomen in het Register Docent Gevaarsbeheersing. Stichting RDG heeft als doel de kwaliteit van de docenten gevaarsbeheersing te waarborgen. De stichting beschermt en bevordert de vakkundigheid op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en weerbaarheid.

Nikta gecertificeerd agressietrainer, weebaarheid agressietraining  keurmerk-klein